Blogul HDVPro.ro

Fotografie nunta Luminita si Radu

Luminita si Radu locuiesc de ani buni la Londra. Dupa nunta din orasul natal, la Craiova, a venit vremea sa ii fotografiem si in orasul adoptiv. Asa ca, la inceput de noiembrie, ne-am urcat in avion cu destinatia Londra, pentru un trash the dress autohton.
In prima zi, am facut la pas zona centrala a celui mai cosmopolit oras european pe care l-am vizitat, pentru a stabili locatiile sedintei foto, ora si unghiurile din care sa fotografiem. Surprinzator, vremea a fost foarte prietenoasa cu noi, si speram ca si in ziua urmatoare sa fie la fel - lumina si orele la care fotografiezi sunt foarte importante in fotografia de nunta.
Am pus pe To Do list 5 locatii pe care sa nu le ratam, plus alte 5 pe Nice to Have. Ce-am facut, vedeti in galeria cu fotografii.

Soarele nu se mai zarea pe cerul londonez in dimineata zilei in care am hotarat sa realizam sedinta foto Trash the Dress. Statea sa ploua. Din lista To Do, prima oprire am avut-o la celebrul London Bridge, pe malul Tamisei. In primele minute, Luminita a fost la fel de emotionata ca in ziua nuntii. Isi imbraca iarasi rochia de mireasa, iar trecatorii erau cu ochii si camerele foto pe noi :). A trecut repede peste emotii si a pozat atat pentru noi, cat si pentru trecatori.

Fotografie nunta Luminita si Radu

Centrul Londrei l-am gasit la fel de aglomerat ca in ziua precedenta, intesat cu turisti si localnici, si, daca nu simbolurile orasului, vremea ne-a amintit ca suntem in capitala Regatului Unit. Primii stropi de ploaie nu ne-au speriat si am traversat Podul Westminster, cu opriri din loc in loc pentru fotografii, pana ce am ajuns la London Eye, pastrand pe funal impozantul Big Ben.

Fotografie nunta Luminita si Radu


Pentru ca din peisaj lipsea Double Bus-ul, ne-am aventurat cu Luminita, in tenisi si cu vantul suflandu-i trena de 2 metri, si Radu, in aglomeratia din intersectia Westminster, asteptand sa treaca autobuzul rosu. Si iata-l ca a trecut. Mirii au atras atentia tutoror pietonilor si soferilor care traversau intersectia. Si dincolo de spectacolul din culise, lumina si cerul au fost perfecte pentru penultima serie de fotografii de nunta.

Fotografie nunta Luminita si Radu


Si ultima locatie (nu pentru ca ne-am fi dorit sa incheiem acolo, dar ploaia torentiala ne-a dat planurile peste cap) a fost un alt simbol al orasului: o cabina telefonica rosie.

Fotografie nunta Luminita si RaduCATEGORII SIMILARE
Fotografie nunta Fotografie botez Filmare nunta


POSTARI RECENTE

17 Octombrie 2014 - Trash the dress-Raluca si Alexandru

17 August 2014 - Raluca si Alexandru

20 Mai 2014 - Eduard Alexandru

7 Mai 2014 - Iulia si Alfredo

8 Aprilie 2014 - Fotojurnalism de nunta