Blogul HDVPro.ro

Fotografie nunta Luminita si Radu

Pe Luminita si pe Radu i-am intalnit in vara, la o cafea, in Craiova. Relaxati si cu toate detaliile nuntii de vis puse la punct, ne-am intins la povesti. Si asa am aflat povestea lor, pe care v-o impartasesc si o presar cu fotografii de nunta care ilustreaza o familie fericita, si pe care Lumitia o rezuma asa: Sometimes the 'wrong' train can take us to the right place.
S-au intalnit in toamna lui 2007, cand ambii locuiau in Craiova. El a placut-o imediat, ea nu asa mult de la inceput. Dar a acceptat sa iasa in oras cu un grup de prieteni din care facea parte si Radu. Si la asta s-a rezumat legatura lor in primul an.

Tot in toamna, dar un an mai tarziu, Radu isi ia inima in dinti si o suna pe Luminita, o roaga sa se intalneasca doar ei doi la o cafea. Povestea continua la Bucuresti, unde locuia atunci Luminita. Se intalnesc o singura data. Dupa inca un an, un ID necunoscut de messenger o apeleza pe Luminita. Afla ca dincolo de acel ID este Radu si leaga o conversatie. Si vorbesc asa cateva luni, mai exact pana pe 14 februarie 2010, cand Luminita, la rugamintea lui Radu, schimba iar orasul in care se petrece povestea. Pentru ca la acea data, urca intr-un avion si zboara la Londra, unde el locuia, sa intalneasca un baiat al carui nume de familie nu se gandise sa il intrebe. Inutil sa amintim ca face toate acestea fara ca apropiatii ei sa aprobe. Si la prima intalnire pe taram britanic, Radu intarzie la aeroport, unde ajunge fara flori, fara bomboane, fara sa tina cont de romantica Zi a Indragostitilor. Dar dupa numai doua saptamani petrecute impreuna, cei doi se indragostesc iremediabil si, dupa alte cinci luni, primesc cea mai frumoasa veste din viata lor: urmeaza sa aiba un copil. Catalina, fiica lor, pe care o vedeti zambind in portretul de familie, are acum 3 ani.

Fotografie nunta Luminita si Radu

Escaladam in timp si ne reintoarcem la Craiova, la final de august, in 2014, cand Luminita si Radu se casatoresc religios si fac o petrecere olteneasca la care am dansat pana in zori. Fotografiile Save the Date au fost realizate in Craiova, in Parcul Romanescu, cel mai mare parc natural din tara si unul dintre cele mai mari din Europa.Pentru sedinta foto din ziua nuntii, am ales Podgoria Domeniul Coroanei, din Segarcea, unde gasesti cel mai bun si mai aromat vin de pe Paralela 45.

Fotografie nunta Raluca si Alexandru


Si daca tot ne-am plimbat din oras in oras si dintr-o tara in alta, urmatoarea destinatie este Londra. Pe Luminita, Radu si Catalina ii vom revedea in curand pentru o sedinta foto TTD, intr-o zi (speram) cu mult soare si mai putina ceata, pe malurile Tamisei.CATEGORII SIMILARE
Fotografie nunta Fotografie botez Filmare nunta


POSTARI RECENTE

17 August 2014 - Raluca si Alexandru

20 Mai 2014 - Eduard Alexandru

7 Mai 2014 - Iulia si Alfredo

8 Aprilie 2014 - Fotojurnalism de nunta