Blogul HDVPro.ro

Fotografie nunta Raluca si Alexandru

Dupa fotografiile din ziua nuntii, asa cum promiteam intr-o postare anterioara, ne-am reintalnit cu Raluca si Alex pentru o sedinta foto trash the dress. Desi in Bucuresti vremea nu era tocmai prietenoasa, am hotarat impreuna cu mirii, proaspat intorsi din luna de miere, sa pornim la drum spre vama, in cautarea soarelui. Nu spre Vama Veche, caci nu aceasta era destinatia noastra finala, ci spre litoralul spectaculos al Bulgariei.

Odata cu apropierea de mare, temperatura aerului de septembrie crestea treptat si, spre incantarea noastra, cerul incepea sa fie tot mai des brazdat de nori pufosi. De indata ce am trecut granita in Bulgaria, pe langa soarele care parca ne astepta, in fata noastra au inceput sa se zareasca instalatii eoliene imense. Pe partea dreapta aveam eolienele, in stanga era marea nemarginita. Incepeam deja sa ma gandesc cum sa folosesc in compozitia cadrelor acest peisaj.

Fotografie nunta Raluca si Alexandru

Lasam in urma eoliene, sate pescaresti, ambarcatiuni abandonate si ajungem la locatia unde ne doream sa realizam sedinta foto: Cap Kaliakra - un monument al naturii, un loc incarcat de istorie si de legende. Ramasitele vechii cetati si stancile abrupte creeaza peisajul perfect pentru sedinta foto trash the dress. Mult mai relaxati decat in ziua nuntii, Raluca si Alex n-au ezitat sa escaladeze stancile calcaroase. Chiar daca Raluca a avut nevoie de un pahar de vin sa prinda curaj sa se lase in bataia vantului caldut pe marginea unei prapastii, fotografia asta a meritat tot efortul.

Fotografie nunta Raluca si Alexandru

Dupa o sedinta foto de aproximativ 3 ore, in care i-am fotografiat pe miri printre ruinele vechii cetati sau pe culmile greu accesibile, nu puteam sa pierdem apusul de la Cap Kaliakra. Raluca si Alex s-au lasat scaldati de valurile involburate ale marii si de razele calde ale soarelui la apus. Ne-am simtit cu totii foarte bine, am ras, am glumit si doar amurgul si lasarea intunericului ne-au pus punct sedintei foto.

Fotografie nunta Raluca si AlexandruCATEGORII SIMILARE
Fotografie nunta Fotografie botez Filmare nunta


POSTARI RECENTE

30 August 2014 - Luminita si Radu

17 August 2014 - Raluca si Alexandru

20 Mai 2014 - Eduard Alexandru

7 Mai 2014 - Iulia si Alfredo

8 Aprilie 2014 - Fotojurnalism de nunta