Echipa HDVPro.ro

Despre serviciile de fotografie oferite de HDVPro.ro

HDVPro.ro ofera servicii de fotografie de nunta si fotografie botez, portret si life-style, precum si filmari video FullHD si DSLR pentru momentele importante din viata dumneavoastra. Am participat la organizarea a peste 150 de evenimente de familie, pe care le-am abordat de fiecare data cu profesionalism si imaginatie.

Alegerea echipei foto-video pentru o nunta sau un botez este si o investitie in amintiri. Iar noi avem cunostintele, pregatirea si echipamentele necesare pentru a va ajuta sa imortalizati momentele importante si fericite din viata dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui fotograf de botez sau sunteti interesati de o echipa completa formata din fotograf profesionist si videograf care sa transforme acele momente deosebite in povesti de neuitat scrieti-ne despre planurile dumneavoastra prin intermediul formularului de contact.

HDVPro.ro va sta la dispozitie si cu o gama larga de servicii foto video ce include sedinte foto profesioniste, albume foto in dimensiuni la alegere si filmari FullHD. Inainte de a lua o decizie, consultati si portofoliul nostru unde veti gasi fotografii de nunta, portofoliul, dar si videoclipuri din timpul sedintelor foto de la nunta ca Save the date sau Trash the Dress.

Echipa HDVPro.ro este formata din fotografi si cameramani cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, specializati si in fotoreportaje si reportaje de televiziune.

Mihai Angiu, fotograf profesionist

Mihai Angiu

Fotografie de nunta, fotografie de botez, filmare FullHD
office@hdvpro.ro
0746.908.894

Bogdan Chircan, filmare nunta profesionala

Bogdan Chircan

Filmare FullHD
office@hdvpro.ro
0764.503.476